torsdag 29 mars 2012

Födelsedagsfirandet hos Scrapdraken

Jag var med och firade Scrapdrakens 1-årsdag i butiken. Så himlans kul vi hade! Det var två extratävlingar bara för oss som var där. Jag deltog i den ena av dem med det här Mors Dags-kortet.

Man skulle göra ett kort eller LO med tre av det man tog med. Jag använde mig av ett av det fina papprena som låg med i paketet vi fick. Nyhemkomna jättefina papper :) Fina blommor och spetsband var det med också och lite annat smått o gott :) De fina blommorna och spetsbandet använde jag mig givetvis också av. Blinget och bladen var också med i paketet som jag satte på kortet. Sen fick det bli lite glitter här och där på blommor också. "Mor" är utskrivet med Cameo som Sonja demade den dagen.

Ett av papprena var som i fyra rutor med fina motiv på. Jag ville ju använda de fina rutorna utan att behöva skära ned dem, så jag gjorde ett större stafflikort än jag brukar. Det här är 15,8 x 15,8 cm och skarvat i ryggen.

Stort Tack, Scrapdraken för en trevlig dag! Jag ser fram emot er 2-årsdag! ;)7 kommentarer:

Pippin sa...

Vilket fint morsdagskort!
Kul att du sparar till en Cameo! Programmet kan du ladda ner redan nu på Silhouettes hemsida. Där kan du kolla på alla funktioner. Den är jättelätt att sköta. Säg till mig när du fått din, så skickar jag över en massa bra länkar.

Kram och trevlig helg,
Pippin

bili sa...

Vackert kort, fina färger. kram bibbi

Nágela sa...

Beautiful work!
I loved it!

Elisabet sa...

Åh, så fint och stilrent! Gillar det mycket!

Tinas pysselblogg sa...

Det är superfint:-)

Mvh tina

Margareta sa...

Oj så fint!! Tänk när jag hade en mor att göra kort till....
Blev faktiskt lite vemodig!
Ha en trevlig helg!
Kram!!

Katarina sa...

Jättefint kort du gjort. kram kram