lördag 16 april 2011

Morkarla Scrapträff

I helgen som var, den 9 april, var jag på Scrapträff i Morkarla. Den träffen är väldigt rolig att vara med i tycker jag. Härlig gemenskap, roliga utmaningar, god mat och fina vinster. Vad kan man mer begära? Varmt tack till Jessica och Anne för en toppenträff! Det var så roligt att åka dit tillsammans med min kära brorsdotter som var på scrapträff för första gången :) Förutom alla jag känner sedan tidigare som jag träffade där, så träffade jag även Maiden och Sofia, som jag lärt känna genom nätet. Det var roligt! :)

Jag hann med två av utmaningarna. Jag är inte så snabb i mitt pysslande och är så nöjd med att det blev två iaf ;) Den första bilden är på ett kort jag gjorde efter en skissutmaning. Dikten på kortet är skriven av min far. Jag tycker mycket om den dikten och tycker den passar nu när det är vår! :)

Till den andra utmaningen jag deltog i gjorde jag en flätad korg. Det var första gången jag gjorde en sådan så det var lite spännande att se hur det skulle bli, om jag skulle få till den. Jag vann ett pris med den här korgen! Det gjorde mig extra glad!

2 kommentarer:

Margareta sa...

Hej! Kul att jag hittade din blogg - här finna mycket fint att inspireras av, ska jag säga!
Jag var också i Morkarla, så jag såg din ljuvliga korg irl, så att säga. Roligt att du vann, det var du värd!
Ha en trevlig fortsättning på helgen!

Elisabet sa...

Åh, så fina saker!
Förstår mycket väl att du vann med den korgen :)
Grattis!!
Vad blev vinsten? *nyfiken*