söndag 3 april 2011

Grattiskort

Jag har gjort ett kort i annorlunda vikning som totalt är 15 x 15 cm. Grön cardstock som stomme. Den klädde jag med underbara Graphic 45-papper. Dekorerade även med G 45-papprena. Jag klippte ut tre stycken av de fina "frimärkena". Texten är utstansad i svart cardstock och sedan på med 3D-lack på dem. Kanterna på det mönstrade pappret har jag rispat och sedan färgat med Distress Ink Vintage photo. Blommor, blad och bling på förstasidan. På insidan har jag använt splachstämpel och Vintage photo-färgen runt kanterna. Grattisstämpeln är stämplad med svart färg och värmeembossad med clear-pulver. Sedan fick det vara med en liten söt hund också, eftersom motagaren av kortet älskar just den rasen ;)

Graphic 45-papprena, grattisstämpeln och den fina stora blomman på kortet hittade jag hos den mysiga butiken smått o gott.9 kommentarer:

bili sa...

Ännu ett vackert kort med den fina vikningen :) Jättefint dekorerat. Pärlorna du funderade över på mitt påskkort, är hål som blir med stansen. kram bibbi

Elisabet sa...

Men, så snyggt!!!
Jättefint dekorerat och häftigt med frimärkena.

Prickan sa...

Snygga papper de där Graphic 45 ;-) Ett himla snyggt kort är det också. Gillar vikningen på kortet och den super fina ängelstämpeln inne i kortet :-))) Kramis @nna

Pyssel och Kort sa...

Snyggt!!
Gillar den vikningen,
kanske ska prova ¨på den någon gång.
Kram Elin

mia sa...

Underbart kort!!
Jättefin kortvikning! Finns det någon beskrivning på den!?
Skrev på fel inlägg! Hi, hi!!!
Ha en bra dag!!//

Carina sa...

Läcker vikning och hela kortet är så SNYGGT! /Carina

Pippin sa...

Så vackert! Och väldigt trevlig vikning.
Kram

Monica sa...

håller med alla andra, detta kort är verkligen läckert! och dessutom var det snyggt med de svarta bokstäverna - blev lite med "umpfh" i det hela ;) och fläckstämpeln inne i kortet skapar ett stort ha-begär...!!

kramar till dig vännen!

ninni1960 sa...

Vilket snyggt kort! Jag är full av beundran.
Kram.