lördag 5 februari 2011

DT - smått o gott * kort och altrat *

Nu har det kommit in massor av underbara nyheter hos butiken smått o gott! Jag har gjort en del alster av några av de nya härliga vårprodukterna! :)

Det första kortet är ett 15x15 cm kort som är klätt med härliga Graphic 45 papper. Blommor, blad, band, halvpärlor, glitterlim, distressfärgen Vintage Photo har jag också använt. Stämpeln kommer från Vilda Stamps. Till den använde jag också Vintage Photo-färgen och sedan värmeembossade jag den med clearpulver. Kanterna är rispade med en Edge Scraper och färglagt med Distress Ink. De söta älvorna är urklippta ur Graphic 45 papper.

Allt material till alla alstren i det här inlägget finns i butiken smått o gott (utom blomsterstämpeln på insidan av översta kortet som är privat).

Kärlekskort full med hjärtan och love-text. Storlek 12x15 cm. Det kärleksfulla pappret kommer från Bo-Bunny. Den söta musstämpeln kommer från Whiff Of Joy. Musen är färglagd med distressfärger och hjärtana fick 3D-lack på sig. Hjärtana på insidan är utskurna med Fiskars skärmallar. Även här har jag rispat kanterna med Edge Scraper. På insidans hjärtan har jag färglagt med Distress vitage photo.
Ett grattiskort till en liten tjej. Figuren på framsidan är utklippt ur det söta pappret ur samma serie som allt mönstrat papper på det här kortet och pojkkortet som visas under det här kortet. Dekorerat med blomma och band. Den urklippta bilden på framsidan är fäst med 3D-kuddar för att komma upp lite :)Vingar skor och gloria har fått 3D-lack på sig. Kanterna är färglagt med Distress Inks bundled sage.
Ett grattiskort till en liten kille. Kortets storlek är 15x15 cm. Här har jag använt papper ur samma söta serie som till tjejkortet ovan. Även här har jag använt 3D-lack på vissa detaljer på framsidan. Samt glitterlim runt figurbildens kanter och insidans grattiskanter. Jag har tonat kanterna runt det mönstrade papprena med Distress Ink bundled sage. På med lite blommor, blad och band, så är det klart! :)(Grattisstämpeln är privat)
Mitt sista alster för dagens inlägg är en altrad tändsticksask, som också finns i butikens sortiment. De är så roliga att göra! Här använder jag åter de kärleksfulla papprena från Bo-Bonny. Jag har rispat kanterna med Edge Scraper för att få en liten sliten känsla. 3D-lack på alla hjärtana. Stämpeln kommer från Whiff of Joy. Blomma och blad och rosa Pearl Maker fick piffa till det hela.

Alla alstren i det här inlägget finns att titta närmare på i butiken smått o gott! Det har kommit in massor av härliga nyheter så det är helt klart värt ett besök om du befinner dig i Uppsala! :)3 kommentarer:

bili sa...

Jobbat hårt ser jag ;) Mycket fint du har gjort. Visst är han söt lille Henry? Kramar bibbi

onkis sa...

Oj va mycket fint du har gjort,
du är duktig!

Anonym sa...

Vilka underbara kort!!
Det översta - aj löööv it!
/Elisabet, inte inloggad