måndag 27 juli 2009

SommarkortDet här är mitt bidrag till månadsutmaningen hos Kort i Fokus. Temat är sommar. Det är svårt att få med allt som är sommar men det här är mitt försök.

Sommar för mig är frigående tamdjur, insekter som surrar, blommor, jordgubbar, sol, kärlek och värme. Glitter, bling och vackra band hjälper till att beskriva sommar. Bilden tog jag häromdagen vid Linnés Sävja i Uppsala.

4 kommentarer:

Glimmis sa...

Hej! Tack för din kommentar, jag tycker tombow-pennorna är helt överlägsna. Jag gillar oxå distresserna för att jag tycker det blir sånt liv i färgläggningen när man målar med vattenbaserade färger å gillar man distresserna så kommer man älska tombow. Jag tänkte såhär när jag köpte mina första. Jag tog en ljus å en mörk av de färgerna jag ville ha, nu hade jag turen att kunna göra det IRL så då underlättare det ju oxå. Tror jag började med ca 17 st, å glöm inte ta blendern, än fast många inte använder den så jag tycker den är superbra å måste bara beställa flera för den nöts. Sen kompleterade jag ganska snart med ca 20 st till när jag insåg deras potential å möjlighet. Men nu är jag helt nöjd, känner inte att jag behöver några flera färger utan dessa räcker mycket bra. Jag beställde nu sist hos motivet.com som är svenska som skickar från USA/kanada... tog ngra dagar extra men hon har mycket bra pris så det var det värt.
Lycka till och fråga gärna igen om det är ngt ytterligare du undrar. Kram //erica

Cornelia sa...

Hej!
Det här härliga kortet har jag ju sett förut.. *ler* (hos Kort I Fokus). Tycker jättemycket om det!

Tusen tack för kommentaren hos mej, du är hjärtinnerligt välkommen tillbaka!

Ha en skön helg! Själv jobbar jag tre nätter på raken nu.. "lagom" kul...

Petra sa...

Tack för gullig kommentar hos mej. Jag diggar verkligen ditt kort. Annorlunda och jätte, jättehärligt. Fick högsta poäng av mej ;).
Kramar
Petra

Maya sa...

Så herlig sommer kort!!
Her oser det jo sommer :)
Ha en flott uke,
klem fra Maya:)