tisdag 31 maj 2011

Grattis William

Dagens kort är ett grattiskort i storleken 15 x 15 cm. Beställaren ville att det skulle vara ett manligt kort. Det underbara pappret är från Glitz, Vintage Love, tycker jag passar så bra till en man.

Jag skar ned en bit på pappret och rullade det. Stansade ut texten med Banana Split. Skrapade upp kanterna på pappret och färgade det med Distress Vintage Photo, även texten fick en släng av den färgen runt kanterna. Dekorerade med svarta och vita bling halvpärlor, rosor, blad och en liten fin trädekor under den svarta rosen samt spetsband. Stämplade på ett grattis med black soot.

Insidan dekorerade jag med samma papper som framsidan. Jag använde en Nellie Snellen för att stansa ut den ljusbruna fina baksidan av det vackra pappret där man kan skriva sin lilla hälsning, stämplade med en gratulationsstämpel där också.

Pappret, rosorna, bladen, trädekoren och spetsen finns hos butiken smått o gott.3 kommentarer:

bili sa...

Snyggt, pappret passade verkligen bra och lagomt med dekorationer. Vårat studentkort till sonen imorgon ser ganska lika ut som detta, sorry.Vi verkar ha någon slags tankeverksamhet som kopplas ihop ibland, eller vad säger du? många kramar bibbi

Elisabet sa...

Otroligt snyggt! Gillar vikningen med rullningen jättemycket! Snygga papper också.

Det är väl tankeöverföring, 2 duktiga scrappare emellan?! ;)
(Med tanke på Bilis kommentar, alltså.)

Marias Hörna - Njut av livet sa...

Detta var så himla snyggt. Så fina färger tillsammans :) Önskar dig en skön helg, Kram Maria