söndag 18 oktober 2009

Från Enköpingspyssels höstträff


Kom på att jag inte lagt ut något av mina kort frånEnköpings pyssels höstträff http://www.enkopingspyssel.se/ som var i september. Min första stora träff jag deltog i. Jätteroligt! :D

Det här kortet gjorde jag till tävling 3 som var en skiss och det skulle vara vintagekänsla i kortet. Vintage är nytt för mig så det blev en spännande utmaning :D

3 kommentarer:

Black Kat DePalma sa...

Åh vad fint!!

Marianne sa...

Heisan, og tusen takk for koselig kommentar i bloggen min!

Her gjør jeg et forklaringsforsøk på stjernekortet. Håper du forstår forklaringen min, og får det til!!

Hvert trekant-rom ( 4 stk )brettes for seg, og limes sammen til slutt.
Del et 12"/12" ark i fire.
Ta et kvadrat og brett diagonalt to ganger, så det blir et kryss i midten.
Nå skal du klippe bort NESTEN en hel trekant. Klipp langs bretten inn til midten på en side, og ca en cm innenfor bretten på den andre siden. Den lille kanten som står igjen er for å lime trekanten sammen til et lite rom.
Gå til trekanten til høyre for den du har klippet vekk, og lag en brett på midten av denne.(en oppoverbrett, som et fjell. )
Nå er du ferdig med et rom. Hvis du "lukker" igjen hulrommet, og limer den sammen med den lille ekstra kanten, så har du et fiks ferdig trekantrom. (OBS du må pynte innsiden før du limer altså )
Hvis du gjør det samme med de tre andre kvadratene, så ser du lett hvordan du må lime det hele sammen helt til slutt for å få en stjerne.

Lykke til!

Klem Marianne:)

Nita sa...

så sött kort! UNDERBART
kram
Nita