onsdag 21 december 2016

God Jul och Gott Nytt År!

Med detta julkort vill jag önskar er alla en
 Riktigt God Jul och ett Fantastiskt Gott Nytt År!

Jag har låtit cameon jobba hårt med att skära ut alla delarna till kortet förutom snögubben, julkulorna, hörnorna och granen på insidorna som är dies.

Guldigt glitterpapper har varit med på alla tre sidorna. Röd cardstock och även vit cardstock samt grön cardstock har använts. Ett par stämplar har jag också använt. Glitterlim använde jag runt "svarta tavlan" som blev grön. Jag har även chalkat runt kanterna på vita delarna på äpplena.

Kortet är till en lärare inför jullovet.

Klicka på bilden om du vill se större bild.





torsdag 15 december 2016

Ett gäng julkort

Här är ett gäng julkort som är lika men ändå olika.Jag har använt mig av stämplar, distress ink och olika dies.



lördag 10 december 2016

Julkort igen

Ett julkort till i 15x15 cm. De flesta julkort jag tillverkar är i den storleken. Jag har använt mig av olika dies  och glitterlim samt stämplar. Ritat lite med penna har jag också gjort på insidan av kortet.



tisdag 6 december 2016

Julkort i 10x10 cm

Något tidigare år har jag skapat små julkort i storleken 10x10 cm. Nu blev det av igen. Det är riktigt skoj att göra små kort som omväxling till de traditionella 15x15-korten.

Jag har använt mig av olika dies och stämålar. Chalkade runt kanterna med Distress Ink och ritade streck på insidan med en penna.



måndag 5 december 2016

Julkort med liten fågel

Det här julkortet har jag skurit ut med cameon. Jag tycker det är så fint med vita kort. Fågeln fick däremot vara röd. Och så lite glitter på också, den här gången i form av snöflingor. Bakgrunden är en bit mönsterpapper, så helt vitt blev det ju inte.



söndag 4 december 2016

Bosse 70 år

Bosse fyller 70 år i veckan och uppvaktas i helgen med bland annat detta kort. Ett av hans intressen är fiske. Färger han tycker om är blått, svart och rött. Texten "Bosse" och "70" samt allt på vänster insida med fisken är utskuret med cameon. I övrigt är det olika dies som fått vara med. Till det har jag också använt mig av några stämplar. Dekorerade med blommor, och stjärnorsamt chalkade runt kanterna med Distress Ink.

Stort Grattis Bosse på din dag!

Klicka på bilden om du vill se en större bild.