torsdag 31 december 2015

Julask med snögubbe

Till våra fina grannar som tar så väl hand om vår pälskling när han behöver någonstans att vara när vi är ute på annat har jag gjort den här asken. I asken lade vi ett ihoprullat presentkort och en tag i form av en pingvin med en julhälsning på. Chalkade runt kanterna med distress ink. Ett bredare vitt band knöt ihop asken. Presenten blev väldigt uppskattad.

Jag har använt mig av cameon som skurit ut asken och mönsterpappret. Sedan dekorerade jag med utstansade snöflingor och blingpärlor. Snöre fick också vara med som dekoration. Även snögubben och pingvinen är utskuret med cameon.






tisdag 29 december 2015

Julkort igen

Det blev enhel del julkort skapade till denna jul också. Här visar jag ännu ett som jag tillverkat med hjälp av olika dies, mönsterpapper och distress ink-färg.



söndag 27 december 2015

Julkort

På det här julkortet har jag använt mig av dies och färglagt med distress ink. Mönsterpapper fick också vara med.


lördag 19 december 2015

Gult julkort

Här fick jag för mig att göra ett gult julkort. Lite turkost fick också vara med på ljuset och klockorna samt rosetten.

Jag blev så glad över de fina diesen som jag köpte inför julens korttillverkning men tyvärr har ljusstaken kommit bort och tyvärr går det inte att köpa bara den, så det blev bara två kort med den fina ljusstaken på. Så kan det gå.


fredag 18 december 2015

Julkort igen

Här är ännu en variant av julkort där jag skurit ut kortet med hjälp av cameon. Kortet är dekorerat med glitterlim, halvpärlor i bling och organzaband. Insidan av kortet är en dies som jag har stämplat en silvrig jultext på.

Klicka på bilden för en större bild.


torsdag 17 december 2015

Julkort

Julkortstillverkningen är avslutad nu, men jag har inte hunnit lägga ut alla bilder på korten än. Så här kommer en omgång till.

Jag har använt mig av cameon som har skurit ut korten och sen har jag dekorerat med bld och blommor samt blingstenar och glitterlim.

Klicka på bilden om du vill se en större bild.