måndag 30 november 2015

Grattis Anita!

Anita fyller år i dag och får detta kort. Kortet är utskuret med cameon och även namnet. Dekorerat med rosor, halvpärlor och glitterlim. En grattisstämpling blev det givetvis också på insidan.

Klicka på bilden om du vill se en större bild.




lördag 28 november 2015

Julkort

Julkortsverkstan fortsätter att producera. Den här gången blev det några kort med ljus och stjärnor på. Några blingpärlor fick också vara med.


måndag 23 november 2015

Kort till en 40-åring

Här har jag skurit ut ett kort med cameon till en 40-åring. Även texterna och siffrorna är utskurna med cameon. Sen har jag gått loss med stämplar på insidan. Tim Holtz härliga fågel fick förståss vara med. Några halvpärlor fick också vara med både på framsidan och insidan.





lördag 21 november 2015

Kort med lokomotiv

Ett av käre sonens intressen är tåg, både av större och mindre varianter. Så klart det får avspegla sig på hans födelsedagskort som han fick i dag i samband med sitt födelsedagsfika.

Loket är utskuret med cameon. Dekorerat med bland annat textstämplar och blingpärlor.




torsdag 19 november 2015

Julkort

Ett julkort till har det blivit. Tyvärr blev bilden mörk så det är svårt att se färgen på kortet. Men det är grönt och vitt med dekorationer av halvpärlor. Jag har använt mig av olika dies och ett par stämplar.

Klicka på bilden om du vill se en större bild.



Grattiskort med katter

Ett grattis kort med katter på till en kattälskande jubilar. Dekorerat med blommor, halvpärlor och streckat och prickat med vit penna.



söndag 8 november 2015

Julkortsverkstan fortsätter sin produktion

Cameon har fått jobba med att skära ut kortet och de röda fina klockorna och stjärnorna på framsidan. Dekorerade dem med blingpärlor. 
Insidan är utstansat med dies och stämpeln är stämplad med svart färg.