måndag 29 juni 2015

Grattis Daniel

Daniel fyller år i dag och får detta kort av sin kära sambo.

Jag har skurit ut det med hjälp av cameon, även texten. En grattisstämpling på insidan och doodlat runt med rött. Ett vitt band får hjälpa till och hålla ihop kortet när det är stängt.

STORT GRATTIS Daniel! Vi önskar dig en riktigt fin födelsedag!



tisdag 23 juni 2015

Grattis till MC-kortet

Tobias har tagit MC-kort och gratuleras med detta kort. Cameon fick vara med och skära ut texten. Insidan lämnades tom så gratulanterna själva kan skriva texten.

Stort Grattis till MC-kortet Tobias!



onsdag 17 juni 2015

Avlångt kort igen

Som jag tidigare skrivit så tycker jag det är skoj med dessa avlånga kort. Så här kommer ett till. Storleken är 10 x 20 cm.

Det är dekorerat med blommor, fjäril, spetsband och glitterlim. Chalkat runt kanterna med Vintage Photo och en grattisstämpling på insidan blev det också.



måndag 15 juni 2015

Gateful Chutter Card

Något jag tycker är riktigt skoj är olika kortvikningar. Den här gången har jag gjort ett "Gateful Chutter Card". Jag vet inte vad det heter på svenska men kortet får mig att tänka på en kameralins.

Första bilden visar det stängt. Andra bilden när det börjar öppnas. Tredje bilden visar det öppet. Om man tittar på andra och tredje bilden så ser man hur "linsen" öppnar sig.

Dekorerade med blommor, halvpärlor, glitterlim och en del av en utstansad fjäder samt "40". Insidan blev fylld med olika stämplingar.




lördag 13 juni 2015

Grattiskort

Grattiskort med fågel utskuret med Cameon. Har ritat lite med vit penna. Halvpärlor  har också fått vara med.

Klicka på bilden för större bild.



torsdag 11 juni 2015

Barnkort

Mitt älskade barnbarn har börjat skicka brev till oss med hjälp av mamma. Han dikterar och hon skriver. Bra fördelning när man bara är fyra år och inte lärt sig skriva än.

Givetvis måste han få ett svar på sitt brev och det blev det här kortet med svar ifrån oss.  Kortet blev i rött eftersom det är en färg han tycker om.



måndag 8 juni 2015

Stort Grattis Elisabet!

I dag fyller en riktigt fin vän 40 år. Givetvis skickar jag ett kort till henne. Det blev detta kort som jag faktiskt visat tidigare men som jag nu gjort personligt. Jag tycker det är skoj med den här storleken på kort som omväxling till alla fyrkantiga ;)

Dekorerat med hjärtanspets, blommor, halvpärlor, utstansat blad och fjäder och blommor på insidan. Lite glitterlim fick också vara med samt duschar av Color Bloom Pearl White som gör att det skimrar så fint. Ett par stämplar blev det också på insidan.

STORT VARMT GRATTIS PÅ DIN DAG VÄNNEN!
JAG ÖNSKAR DIG EN HELT UNDERBAR DAG! KRAM!



Avlångt grattiskort

Här kommer ett till avlångt grattiskort. De är så roliga att göra så det blir nog fler av dem.

Det här kortet är dekorerat med halvpärlor, blommor,blad och fåglar. Samt en biljett på framsidan. Glitterlim finns med på den rosa fågeln och blommorna. Chalkat runt kanterna har jag gjort med Vintage photo.

Klicka på bilden om du vill se en större bild.





fredag 5 juni 2015

Studentkort

I dag tar grannens son studenten. Eftersom jag fick veta det samma dag så blev det till att fixa till ett kort snabbt. Så här blev det.

Grattis till studenten och lycka till i framtiden, grannsonen :)



40 år

Ett avlångt kort till en 40-åring. Måttet är 10 x 20 cm. Dekorerat med band, halvpärlor, blommor bladkvistar och en fjäder. Glitterlim fick vara med på blommorna. 

Klicka på bilden om du vill se en större bild.



torsdag 4 juni 2015

Album - Baby Shower

Jag fick den stora äran att få göra ett album till en Baby Shower. Det är en liten flicka som väntas till världen. Jag gjorde albumet helt från grunden och använde mig av min Bind-it-all- maskin som stått och dammat länge i gömmorna. Tur att youtube finns...hihi. Där fick jag friska upp minnet om hur man använder den. Albumet är  20 x 20 cm.

Jag använde en pizzakartong som jag skar ut stommarna med. Sedan klädde jag dem med cardstock. Insidorna är akvarellpapper av ett grövre slag. Min Silhouette Cameo har fått jobbat hårt med att skära ut texterna och djuren samt grenen,vattnet och ballongerna. Jag har även chalkat runt på bland annat texten på framsidan. Halvpärlor i bling  fick också vara med samt utstansade hjärtan och bakgrunden till bebisbilden.

Här kommer en bildkavalkad på albumet.








Stålmannenkort

Ett enkelt Stålmannenkort. Ingen text på insidan än. Det får bli när jag vet vem som ska få det.

Jag ser nu att bilden på kortet om upp och ner. Så det kan bli. Spetsen på kortet som är uppåt ska alltså vara nedåt.


tisdag 2 juni 2015

Kort utan text

Ett blått kort med en vacker fågel på. Kortet går i blå nyanser och är dekorerat med halvpärlor och bladgrenar.

Klicka på bilden om du vill se en större bild.