söndag 31 maj 2015

Avlångt kort

Det här är en rolig storlek på kort att göra. Formatet är 10 x 20 cm. Jag har dekorerat med blommor, fjäder och blad, spets och halvpärlor. Chalkade runt kanterna också med en nyinköpt färg som heter Distress Ink cracked pistachio.

Klicka på bilden om du vill se en större bild.



fredag 29 maj 2015

Vinyl

Jag har roat mig med att pimpa mitt mobilskal med vinyl. Så här blev det. Det är roligt att jobba i vinyl också har jag upptäckt. Risken är att det blir mycket vinyl där man minst anar framöver...hihi


lördag 23 maj 2015

Bröllop och dop

Anna och Andreas gifter sig i dag i Möklinta kyrka. Samtidigt döps deras son Jonatan. Det blir givetvis kort till dem allihop!

Bröllopskortet är i form av en kyrka.  Så här blev det. Jag har skurit ut allt med cameon. På hjärtat har jag satt på fullt med röda blommor. På baksidan av kortet finns det plats för att skriva en hälsning.

Klicka på bilden om du vill se en större bild.






Och så här blev kortet till lille Jonatan på hans dopdag. Jag har skurit ut hans namn med hjälp av Cameon. I övrigt är kortet dekorerat med halvpärlor, blommor och fjäril. Dessutom har jag chalkat runt kanterna med faded jeans. Glitterlim fick också vara med lite överallt. Bland annat på blommorna och namnet.

Klicka på bilderna om du vill se större bilder.





måndag 11 maj 2015

Tackkort

Förra månaden jubilerade jag så det behövdes ett gäng tackkort att skicka till alla underbara personer som deltog i firandet. Det var en helt fantastisk överraskningsfest jag fick som mina närmaste hade ordnat! Den kommer jag aldrig att glömma! Så tacksam och glad över allt de och alla som kom och firade gjorde för mig! Dessutom blev jag grattad av släkt och vänner på andra sätt, som bland annat blommor, telefonsamtal och mycket fina handgjorda kort!

TUSEN TACK alla som uppvaktade mig på olika sätt!

Så här blev korten. Givetvis fick Cameon vara med och jobba med dem. Framsidan dekorerades med halvpärlor.

En hel rad med tackkort blev det. Jag visar även närbild på hur framsidan och insidan blev.

Jag önskar dig som kikar in här en riktigt fin dag!
Kram!




söndag 10 maj 2015

Vänskapen får själen att blomstra

Det stämmer absolut att det är så att Vänskap får själen att blomstra! Det symboliserar jag med ett kort fullt av blommor så klart. Jag lämnade lite plats för en personlig hälsning också... ;)