lördag 25 april 2015

Dopkort

I dag döps lilla Gerd Elsa Siri. Jag har gjort ett kort som hon ska få på sin dopdag. Eftersom dopets färg är lila så ville beställaren att kortet skulle gå i lila. Det fick lite inslag av rosa också, men mest lila är det ju.

Cameon har fått jobbat hårt med att skära ut bakgrunden och texterna på insidan. Kortet är dekorerat med spets, organzaband, blommor, pistiller och en charmnalle. Glitterlim fick också vara med och glittra till blommorna och ramen runt bilden.





torsdag 23 april 2015

Kort till en 40-åring

Här kommer ett till kort till en 40-åring. Den här gången är det i blåa nyanser med blommor. Två varianter av glitterlim och halvpärlor fick också vara med på kortet. På insidan har jag dessutom ritat med vit penna.



söndag 19 april 2015

Vänskapskort

Ett vänskapskort i gammaldags stil blev det den här gången. Dekorerade med blommor, pyntbär och glitterlim. Halvpärlor fick också vara med.

Klicka på bilden så får du upp en större bild om du vill titta närmare på kortet.



fredag 17 april 2015

Vänskapskort med fjärilar

Ett 3D-kort med fjärilar som blev ett vänskapskort. Jag tycker fjärilarna symboliserar det så fint. Det syns tyvärr inte så bra men kortet är blått med grönt och fjärilarna och blommorna är gula. Doodlade runt med gult, som ser grönt ut. Blå halvpärlor fick vara med och chalkade runt med vintage photo.



onsdag 15 april 2015

Prinsesskrona

Den här gången har jag gjort ett grattiskort i form av en prinsesskrona. Det är dekorerat med bland annat halvpärlor, doodlat med vit penna och Pearl Maker.



måndag 13 april 2015

Grattiskort

Ett grattiskort i vitt och lila med fjäril på. Halvpärlor har fått varit med samt Distress Ink som jag har chalkat kanterna med. Det syns dåligt på bilden men det är dubbla fjärilar varav den undre är lila.



Värmeljuskort

Här har jag gjort ett värmeljuskort. I stället för värmeljus så har jag lagt i en present till mottagaren i stället. Det är en ung tjej som ska få kortet som själv scrapar. Hon gillar bland annat rosa och bling. Därför har jag dekorerat med rosa blingpärlor lite överallt. Dessutom är det en fjäder på kortet! Jag tror det är premiär för mig att använda fjäder på kort. Jag tycker det är snyggt men har inte fått till det så det blivit snyggt förut, har jag tyckt. Dessutom är det organzaband, blommor av lite olika slag, pärlspröt och glitterlim. Lite småhjärtan fick också vara med. På baksidan av tagen satte jag en bild på ljuvliga rosa rosor. Doodlade runt med rosa penna. En text fick också vara med, "Du vet väl om att du är värdefull..."




lördag 11 april 2015

Påskkort med harar

Det var många år sen jag slutade skicka påskkort. Därför förvånade jag mig själv när jag fick för mig att göra dessa påskkort. Korten är utskurna i gult och lila papper men pärlorna är satta på olika sätt, så de är inte exakt lika.

Det ena kortet vet jag vilka som ska få redan. Det andra får väl stå på kortlisten så länge så får jag se om det kommer iväg till någon eller några till påsk.





fredag 10 april 2015

Grattiskort med fransk lilja

Här har jag skurit ut ett grattiskort med en fransk lilja på med camoen. Jag dekorerade med halvpärlor och ritade med vit penna på insidan.



tisdag 7 april 2015

Grattiskort

Ett grattiskort i blått blev det den här gången. Dekorerat med halvpärlor och två varianter av glitterlim. Doodlat med vitt runt kanterna.



torsdag 2 april 2015

GLAD PÅSK! - Påskbox

Här har jag skurit ut en påskbox som jag fyllt med godis för att ge till våra goa grannar som även är extrahusse och extramatte åt vår lille dvärgpudel.På bilden har inte godis kommit på plats än.

JAG ÖNSKAR ER ALLA SOM TITTAR IN HÄR
EN RIKTIGT GLAD OCH TREVLIG PÅSKHELG!
KRAM!


Och så här blev det med godiset i.



onsdag 1 april 2015

Påsktags

Helt otroligt! Jag har lyckats få ihop ett litet gäng tags! Det är något som jag velat göra länge men har liksom inte kommit till skott med just tags. Men nu äntligen så hände det!

Cameon fick förstås vara med och jobba på dessa tags. Jag har dekorerat med halvpärlor och olika band. Chalkat runt kanterna med Vintage Photo samt doodlat (tror jag det heter när man ritar runt kanterna som jag gjort på baksidan).