tisdag 31 mars 2015

Påskkort med harar

Dessa påskkort med harar på är i färgerna lila och gult. Tyvärr syns inte det på bilderna. De fick olika färger på halvpärlorna på sig. Chalkade runt kanterna med Vintage Photo och streckade insidan med vit penna.




måndag 30 mars 2015

Påskpaket med tags

Vi ger påskpaket till barnbarnen i stället för påskägg och godis. Däremot har vi en påskhöna som har den alldeles speciella egenheten att hon värper godis efter middagen. Tänk att hon klarar av att göra det varje påsk...hihi.

Så här blev påskpaketen i år. De fick var sin tag på sig så barnbarnen vet vilket som är till vilken. De får givetvis leta efter dem för de göms ju förstås.






lördag 28 mars 2015

Förvaring i skafferiet

Äntligen är jag färdig med min nya förvaring av torrvaror i skafferiet! Det tog sin lilla tid. Har ju haft annat att syssla med också, så det här projektet har jag pysslat med mellan varven. Jag har skurit ut texten i vinyl med hjälp av Cameon. Burkarna kommer från Ikea.


torsdag 26 mars 2015

Du vet väl om att du är värdefull...

Ett kort till en liten lågstadiekille som behöver lite uppmuntran. Så klart det kommer ett helt lass med kärlek och uppmuntrande ord.

Cameon fick vara med och jobba igen. Den är suverän till att kunna fixa till bra kort till olika tillfällen. Jag chalkade runt lite också på en del delar på lastbilen.



onsdag 25 mars 2015

Grattiskort

Ett grattiskort i gröna nyanser och lila blingpärlor samt grönt organzavand. En grattisstämpling blev det i kortet också.



tisdag 24 mars 2015

Tänker på dig Kram

Här har jag skurit ut ett kort med cameon igen. Den här gången blev det ett kort till en mycket kär person som har det tufft och som jag gärna vill sända en uppmuntran till.

Färgerna går i beige, brunt, orange och grönt med klargula halvpärlor på blommorna.

Du finns i mina tankar och alla styrka till dig!
Love you!



söndag 22 mars 2015

Krya på dig-kort

Jag har gjort två stycken krya på dig-kort i från samma mall men olika färger. Chalkade runt kanterna med Vintage Photo och satte på några pärlor. Insidorna är inte dekorerade på dessa kort, vilket är ovanligt för att vara mig.


torsdag 12 mars 2015

Muggar

Det här är mitt första försök med att sätta på vinyl på muggar. Det var riktigt skojigt att testa så det kommer säkert att bli fler vinylprojekt framöver.

Mr right och Mrs always right står det på muggarna. Dotra ville ha dem. Hihi.


måndag 9 mars 2015

Kungakrona och text

Käre barnbarnet Alexander önskade sig sitt namn och en kungakrona att sätta upp på väggen i sitt rum. Så klart mormor fixar till det så han blir nöjd och glad!

Jag har skurit ut texten och kronan med cameon och dekorerat kronan med massor av halvpärlor, blommor och pearl maker. Han har själv valt färgerna på cardstocken.

Om det är någon som är uppmärksam så stämmer det att jag råkade lägga bokstaven "N" upp och ner ;)



fredag 6 mars 2015

Ramkort i rosa och brunt

Den här gången blev det ett kort till en 40-åring i rosa och brunt.

Kortet är dekorerat med, blommor, pyntbär, biljett med text på, hörnor, halvpärlor samt glitterlim. Insidan är streckad runt kanterna med brun penna samt två stämplar. Chalkat runt kanterna blev det också.



tisdag 3 mars 2015

Grattiskort

Ett lite mindre kort än vad jag brukar göra. Det här kortet är cirka 13 x 13 cm. Cameon har varit med och skurit ut delarna med hjärtan på och de rosa blommorna. Dekorerat med halvpärlor, gröna blad och glittrat till det med Color Bloom Pearl White spray mist.