måndag 26 november 2012

Jag har lekt med Cameon

Jag har låtit Cameon jobba en hel del. Här är några kort jag skurit ut med den, min nya vän ;)
Perfekt när man vill göra snabba kort. Kuverten som nallarna håller i går ju utmärkt att skriva en lapp att lägga i, eller en sedel...Det är så rooligt med denna skärmaskin. Den får göra rätt för sig här hos mig :)



söndag 25 november 2012

Julkort

Här visar jag ett julkort i modellen Surprise Pop Up Card. Det är en rolig vikning att göra, så det kan nog bli fler sådana ;)


torsdag 15 november 2012

Grattiskort och ordverifiering

Ett grattiskort som jag skurit ut med Cameon och dekorerat med stämplar, blommor, band och glitterlim. Ritade lite runt kanterna också.

Tyvärr blir jag mycket motvilligt tvungen att lägga in ordverifiering ett tag framöver för kommentarer. Jag blir fullständigt bombarderad av spam. Säkert minst 50 stycken om dagen. Jag hoppas att du ändå vill skriva kommentarer här inne fast det blir lite bökigare nu.

Ha en bra dag alla goa pysselvänner! :)
Kram på er!



onsdag 14 november 2012

Stickade raggsockor

Ja, nu har jag stickat också :) Det blev först ett par raggsockor till älskade barnbarnet. Han blev så glad över dem att han slet av sig dem direkt när hans kära mor ville prova dem på honom och sen sprang han omkring och visade alla som var där vilka fina raggisar han fått! Efter det vägrade han ha något annat på sig! Lilla Hjärtat! Mormor smälte direkt och stickade genast ett par till raggsockor av garnet som var kvar :)

lördag 10 november 2012

Vänskapskort

Här har jag gjort ett vänskapskort i storleken 10 x 10 cm efter samma mall som de här julkorten http://sindras-gnistor.blogspot.se/2012/10/julkortsverkstan-ar-igang.html




söndag 4 november 2012

Julkort i blått

Nu har jag lekt med Cameon igen och skurit ut ett julkort i blå toner. Så här blev det. Kortet är 15 x 15 cm.



fredag 2 november 2012

Grattis Lars 80 år

Ett födelsedagskort till Lars som fyllt 80 år. Det blev ett kort i storleken 14 x 14 cm. Dekoretat med blommor, blad, spröt, spets och halvpärlor. Kanterna chalkades med Distress Inks Vintage Photo. Stämpeln på insidan är stämplad med samma färg och värmeembossad med clearpulver. Lars och 80 är utskuret med Cameon.