söndag 24 juni 2012

Grattis Linnéa :)

Linnéa fyller jämna år och uppvaktas med bland annat ett kort. Hon gillar att bugga så då blir det förstås ett kort med danstema. Det blev ett stafflikort i storleken 14 x 14 cm. Jag har använt mig av Cameon för att skära ut siluetterna av ett danspar som även är skuggade. G-klaven och texterna är också utskurna och skuggade med hjälp av Cameon. Blommor, blad och swirlar fick också vara med på kortet förstås. Under luckan som är fastsatt med enphoto turn finns Grattishälsningen ;)

Grattis Linnéa! :)


Grattis Hilma :)

Hilma fyller 7 år och ska givetvis uppvaktas med ett kort! Jag har skurit ut den här fina prinsesskronan med hjälp av Cameon. Även texterna på insidan och skrivfältet är utskuret med Cameon.

Grattis på 7-årsdagen Hilma! :)


tisdag 19 juni 2012

Lycka är...

Den här gången blev det ett vänskapskort i ljuva toner. Jag har använt mig av spellbinders, stämplar, blommor och Perfect Pearls. Chalkat runt med Distess Ink. Och så fick Cameon vara med och göra cirkelbakgrunderna också ;)


måndag 18 juni 2012

Grattis till bebisen, i gult och blått

När jag ändå är i gång med bebiskorten och har Cameon till hjälpreda så visar jag ett kort i gult och blått också :) Den här gången fick stjärnorna på framsidan glitterlim i guld på sig.


lördag 16 juni 2012

Grattis till bebisen, i blått.

 Med hjälp av den förträffliga Cameon har jag skurit ut detta kort! Allt utom stämpeln på vänster insida har Cameon jobbat fram! Stämpeln är stämplad med Distress Ink och värmeembossad med clearpulver.
Jag har tidigare visat ett likadant bebiskort, fast i rosa ;)


fredag 15 juni 2012

Grattis till studenten Ida :)

Ett studentkort i bokkortsmodell med lite annorlunda utseende. Mottagaren gillar turkost och tribaler, så det fick vara med på kortet. På insidan syns det att det är som en "sparbössa". Tar man tag i studentmössan och drar så kommer det fram slantar ;)

Texten, textskuggningarna och tribalerna är utskurna med Cameon. Rispade kanter som inkats in med Distress Ink. Band för att kunna stänga kortet, glitterlim på texterna.

Jag har fått frågan om vad det är för font jag har skurit ut texten i, och den heter Pacifico.

 


onsdag 13 juni 2012

Grattis Carina :)


Ett grattiskort i storleken 15 x 15 cm. Cameon har varit med på det här kortet också. Den fick skära ut texten på framsidan av kortet. I övrigt blev det blommro, blad, bling och swirls samt stämplat. Stämplingarna värmeembossades också med clearpulver.

måndag 11 juni 2012

Grattis Elisabet :)

Nu kan jag visa kortet vännen Elisabet fick när hon fyllde år.

Jag har använt mig av Cameon, som fick skära ut både kortformen och texten samt fågeln. Den fick även skära ut mönsterpapprena förstås ;) Blommor måste det givetvis vara på ett födelsedagskort med fågel på ;)

Grattis än en gång! Jag hoppas du fick en helt fantastisk födelsedag! :)


fredag 8 juni 2012

Grattis till bebisen :)

En liten familj har blivit lite större. Nyligen var de tre, nu är de fyra. Grattis till nya familjemedlemmen, Tessa och Ronny! :)

Det här kortet i rosa toner på vit bas har jag skurit ut med Cameon. Stämpeln "En stjärna är född" på vänster insida är stämplad med Distress Ink och värmeembossad med clearpulver.


Grattis till nya hemmet

Jag har gjort ett kort i form av ett hus som jag skurit ut med Cameon som ett par har fått som flyttat till eget hus. Sedan har jag "tapetserat" och "hängt upp gardiner" samt gjort en blomlåda som jag "planterade" blommor i ;) Sedan klistrade jag ihop kortet men lät dörren fortsatt vara öppen så hälsningen kan skrivas innanför dörren. När dörren står öppen kan kortet stå själv.



Grattis och Lycka till med nya boendet, Tessa och Ronny med familj! :)

onsdag 6 juni 2012

Traktorkort

Jag har testat att skära ut ett grattiskort i traktormodell med Cameon. Så här blev det :)