torsdag 31 maj 2012

Grattis William

 Ett grattiskort i 15 x 15 cm.  Jag har skurit ut textena och dekorationerna samt kostymen mend Cameon. Tänk vad mycket fint man kan göra med hjälp av den! :)) Framsidan blev även dekorerad med blommor, blad och bling. Kanterna chalkades in med Distress Ink Black Soot. Kavajen går som synes att öppna och där innanför gjorde jag en liten ficka som man kan lägga presenten i. Kavajen hålls stängd med hjälp av en Photo Turn.

Grattis på din dag William! :)



Kostymask

Nu har jag testat att skära ut en kostymask med Cameon som man kan lägga en liten present i. Så här blev den.

onsdag 30 maj 2012

Grattiskort

Ett grattiskort i storleken 15 x 15 cm.  Jag har använt Cameon till att skära ut texten och dekoren på insidan av kortet. På insidans vänstra sida finns ett fack för att lägga presenten i. Blommor, blad och halvpärlor samt den söta hjärtanswirlen fick dekorera kortets framsida. Kanterna är schalkade med Distress Inks Vintage Photo.


torsdag 24 maj 2012

Bokkort i "metall"

Det blev ett bokkort i "metall" igen. Aluminiumtejp och akrylfärg är skojigt att pyssla loss med  fast det tar en del tid att göra ;)




lördag 19 maj 2012

Hurra!

Det här kortet har jag skurit ut i Cameon, både formen och texten. Dekorerat med blommor, swirl och pearlmaker. Inkat in kanerna med Distress Inks Vintage Photo har jag också gjort.


Stafflikort

Den här gången blev kortet i färgerna, turkos, rött och svart. Storleken på kortet är 14 x 14 cm. Dekorerade med blommor, blad, swirlar och stjärnor. Satte fast luckan med en photo...hm nu glömde jag precis vad den heter, ja ja, det syns ju på bilden vad det är ;) Inkade in kanterna med Vintage Photo-färgen från Distress Ink.





Eget "bomärke"

Nu har jag lekt lite i Cameon och gjort ett eget "bomärke" som jag kan sätta på mina alster. Det tar sin tid att lära mig programmet Studio eftersom det är på engelska, men jag testar mig fram :)

tisdag 1 maj 2012

Flaskkort

Den här gången har jag gjort ett flaskkort som jag skurit ut med Cameon. Även tagen och texten är utskuren med Cameon. Chalkade runt kanterna med Distress Ink Vintage Photo. Dekorerade med blommor, blad, band och bling.