onsdag 28 december 2011

Julstjärna i trapphuset

Som sista julinlägg visar jag en julstjärna som jag satte upp i trapphuset vid postlådorna. Lite julfint ska det väl vara även i ett trapphus, eller hur? ;) Det blev väldigt uppskattat av grannarna :)

tisdag 27 december 2011

Sista Julkorten för i år :)

Här kommer det sista inlägget med årets tillverkning av julkort. De fyra sista korten jag gjort är Z-kort i storleken 10 x 10 cm.

Dessa är julkort 44, 45, 46 och 47. Så jag nådde inte riktigt målet med 52 kort i år, men det gjorde inget, de räckte till ändå ;)




Julklappsetiketter

Jag gjorde ett gäng julklappsetiketter till julklapparna. Tyvärr blev bilden inte så bra. Etiketterna är gjorda på mönstrat julpapper som är vitt på baksidan/bakgrunden, men de ser gulaktiga ut på bilden.

måndag 26 december 2011

Julkort...

Några julkort till...

Så här ser de ut när de är ihopfällda.



Och så här ser de ut när de är öppnade.



Det här är julkort 40-43 ;-)

söndag 18 december 2011

Julkort till grannarna

Jag har gjort julkort till grannarna i storleken 15 x 15 cm. Jag har använt mig av torrembossing, stämplar, spellbinders, glitterband, swirlar och texterna är värmeembossade med clearpulver på black soot Distress Ink-färg.





Julkort 35, 36, 37, 38 och 39 ;)

måndag 12 december 2011

Ett litet julkort till

Ett litet Z-kort i storleken 10 x 10 cm blev det den här gången. Julkortsverkstan är fortfarande igång... ;)

Den här gången använde jag lite julpapper och torrembossade vit cardstock med snöflingor som jag satte på röd cardstock. Sedan har jag har stansat ut bilden och stommen till den samt textdelen på insidan av kortet med spellbinders. Texten är färglagd med Distress Ink och värmeembossad med clearpulver. Dekorerade med en bit snöre. Klart :)



Det här är julkort 34 :)

torsdag 8 december 2011

Julaskar

Jag har gjort två likadana askar till två goda vänner. Jag tycker att julppappret kom till sin rätt bäst utan stämplar, så det blev blommor & blad samt bling, glitterlim och en dusch av guldigt glimmermist i stället. Dessutom pyntbär och utstansade swirlar samt ruggade kanter som fick en infärgning av Distress Inks photo vintage. Askarna stängs genom att knyta igen dem med snören.



måndag 5 december 2011

Ett gäng julkort - lika men olika

Storleken är 10 x 10 cm på de här korten som är i samma stil men ändå inte riktigt lika.

Torrembossing, värmeembossing, distressfärg, kvistar, glitterlim, julrosor, självhäftande glitterband och mönstrat julpapper har jag använt :)






och så här ser insidorna ut.


För den som är intresserad kan jag tala om att det här inlägget innehåller julkort 29 till 33 ;)