tisdag 31 maj 2011

Grattis William

Dagens kort är ett grattiskort i storleken 15 x 15 cm. Beställaren ville att det skulle vara ett manligt kort. Det underbara pappret är från Glitz, Vintage Love, tycker jag passar så bra till en man.

Jag skar ned en bit på pappret och rullade det. Stansade ut texten med Banana Split. Skrapade upp kanterna på pappret och färgade det med Distress Vintage Photo, även texten fick en släng av den färgen runt kanterna. Dekorerade med svarta och vita bling halvpärlor, rosor, blad och en liten fin trädekor under den svarta rosen samt spetsband. Stämplade på ett grattis med black soot.

Insidan dekorerade jag med samma papper som framsidan. Jag använde en Nellie Snellen för att stansa ut den ljusbruna fina baksidan av det vackra pappret där man kan skriva sin lilla hälsning, stämplade med en gratulationsstämpel där också.

Pappret, rosorna, bladen, trädekoren och spetsen finns hos butiken smått o gott.



lördag 14 maj 2011

Stjärnkort

Så här blev mitt första stjärnkort. Det var riktigt roligt att göra så det kan jag tänka mig att göra fler av. Pappret kommer från smått o gott. Kika in i bloggen för smått o gott så får du se hur man kan göra något helt annat av samma vikning.


lördag 7 maj 2011

Kort utan text

Det var så roligt att göra ett sådant här kort att det blev ett till, fast i andra färger :) Storleken är 15 x 15.

tisdag 3 maj 2011

Monokromatiskt kort

Jag surfade runt bland alla härliga pysselbloggar och blev inspirerad till att göra det här kortet. Tyvärr minns jag inte vems blogg jag var inne på då. Men jag fick för mig att göra ett monokromatiskt kort i blått. Men ja, hur petigt är det...jag sabbade kanske det hela med att sätta dit halvpärlor i silver ;)


söndag 1 maj 2011

Stafflikort med twist

Den här gången blev det ett stafflikort med twist. Egenhändigt gjort blomma med retroblommor och bling på fick vara stöd åt kortet när det fällts upp. Övriga blommor är också utstansade retroblommor som dekorerats med en liten blingpärla i gult. Bilden är urklippt från ett vackert papper. Stämplat med swirlar på det blå pappret med Versa Mark watermark stamp pad.