lördag 19 februari 2011

Bokbox-kort

Nu har goa Monica fått det här kortet, så nu kan jag visa det här också ;) Ett Bokbox-kort som var riktigt roligt att göra.

På kortet har jag använt underbara stämplar, 3D-lack, krackeleringslack, glitterlim, 3D-kuddar, organzaband, spets, Distress Ink Vintage photofärgen, körsbärsblommor, rosor, halvpärlor, utstansade dekorationer och fint mönsterpapper samt akvarellpapper. Kanterna är utstansade med kantstansar från Martha Stewart.

Mycket av materialet hittade jag hos butiken smått o gott som är väl värt ett besök! :)

Tyvärr gör inte bilderna kortet rättvisa med färgerna, men det blev inte bättre än så här ;)





Vad det var som låg i och tog slut är det bara Monica som vet ;)

måndag 14 februari 2011

Alla Hjärtans Dag!

Dagen till ära har jag gjort ett härligt chokladkort. Kortet är 12,5 x 7 cm.
Jag har dekorerat med blommor, blad och organzaband. På blommorna och bladet samt på hjärtana har jag använt 3D-lack för mer djupeffekt. De härliga papprena, som jag hittade hos butiken smått o gott, har jag ruggat kanterna på för ett lite slitet intryck.

Alla kärleksfulla stämplar kommer från den helt otroliga vinsten från Stämpelkällan. Varmt tack för många härliga stämplar som ger mig massor av idéer till nya kort! :D

Jag tävlar med det här chokladkortet hos Stämpelfabriken.

Jag önskar alla goa bloggbesökare en riktigt fin Alla Hjärtans Dag fylld av värme, kärlek och omtanke! Kramis till er alla! <3 br="">



lördag 12 februari 2011

Annorlunda vikning igen ;)

Ett till kort i denna roliga vikning som jag inte har något namn på. Någon som vet vad vikningen kallas? Skriv gärna och berätta för mig om du vet :)

Kortet är i storleken 15x15 cm. Jag har ruggat upp kanterna och färgat in dem med Distress Inks vintage photo. Texten är stämplad med samma färg och värmeembossad med clear för 3D-effekt på den. Textbiten är sedan fastsatt med 3D-kuddar för att komma upp lite så det blir mer djup i kortet. Blommorna har fått glitterlim på sig och bladen lite skuggning av vintage photo-färgen. En rosett av brunt organzaband knyter ihop blombuketten. Bruna halvpärlor lite här och där fick det också bli. Stämpeln kommer från Scapa motivstämplar.
Det underbara papprena hittade jag hos den härliga butiken smått o gott.



söndag 6 februari 2011

Grattis Anna! :)

Ett grattiskort till Anna som fyller år i dag!
Hon gillar Graphic 45 och prickar så det var inget svårt val av papper till det här kortet ;)

Jag önskar dig en riktigt fin dag Anna!

Bostäverna är utstansade och jag har haft på crackelerings 3D på dem. Blomman fick lite Distress Ink vintage photo och glitterlim på sig. Brunt organzaband och några blad samt några halvpärlor fick dekorera framsidan. Kanterna på mönsterpappret är rispat och färglagt med Distress Inks vintage photo.

Insidan är också dekorerad med samma papper som framsidan. Grattisstämpeln kommer från Vilda stamps. Stämplad med Distress Ink vintage photo och värmeembossad med clearpulver. Splacharna är också stämplade med Distress Inks vintage photo.



lördag 5 februari 2011

DT - smått o gott * kort och altrat *

Nu har det kommit in massor av underbara nyheter hos butiken smått o gott! Jag har gjort en del alster av några av de nya härliga vårprodukterna! :)

Det första kortet är ett 15x15 cm kort som är klätt med härliga Graphic 45 papper. Blommor, blad, band, halvpärlor, glitterlim, distressfärgen Vintage Photo har jag också använt. Stämpeln kommer från Vilda Stamps. Till den använde jag också Vintage Photo-färgen och sedan värmeembossade jag den med clearpulver. Kanterna är rispade med en Edge Scraper och färglagt med Distress Ink. De söta älvorna är urklippta ur Graphic 45 papper.

Allt material till alla alstren i det här inlägget finns i butiken smått o gott (utom blomsterstämpeln på insidan av översta kortet som är privat).





Kärlekskort full med hjärtan och love-text. Storlek 12x15 cm. Det kärleksfulla pappret kommer från Bo-Bunny. Den söta musstämpeln kommer från Whiff Of Joy. Musen är färglagd med distressfärger och hjärtana fick 3D-lack på sig. Hjärtana på insidan är utskurna med Fiskars skärmallar. Även här har jag rispat kanterna med Edge Scraper. På insidans hjärtan har jag färglagt med Distress vitage photo.




Ett grattiskort till en liten tjej. Figuren på framsidan är utklippt ur det söta pappret ur samma serie som allt mönstrat papper på det här kortet och pojkkortet som visas under det här kortet. Dekorerat med blomma och band. Den urklippta bilden på framsidan är fäst med 3D-kuddar för att komma upp lite :)Vingar skor och gloria har fått 3D-lack på sig. Kanterna är färglagt med Distress Inks bundled sage.




Ett grattiskort till en liten kille. Kortets storlek är 15x15 cm. Här har jag använt papper ur samma söta serie som till tjejkortet ovan. Även här har jag använt 3D-lack på vissa detaljer på framsidan. Samt glitterlim runt figurbildens kanter och insidans grattiskanter. Jag har tonat kanterna runt det mönstrade papprena med Distress Ink bundled sage. På med lite blommor, blad och band, så är det klart! :)(Grattisstämpeln är privat)




Mitt sista alster för dagens inlägg är en altrad tändsticksask, som också finns i butikens sortiment. De är så roliga att göra! Här använder jag åter de kärleksfulla papprena från Bo-Bonny. Jag har rispat kanterna med Edge Scraper för att få en liten sliten känsla. 3D-lack på alla hjärtana. Stämpeln kommer från Whiff of Joy. Blomma och blad och rosa Pearl Maker fick piffa till det hela.

Alla alstren i det här inlägget finns att titta närmare på i butiken smått o gott! Det har kommit in massor av härliga nyheter så det är helt klart värt ett besök om du befinner dig i Uppsala! :)



tisdag 1 februari 2011

Jag har blivit mormor :-)

I lördags, den 29 januari kl 20.05 blev jag mormor till mitt första barnbarn! En helt otrolig upplevelse! Det finns inte ord för den glädje, lycka och tacksamhet jag känner! :-)
Givetvis ville jag ge de nyblivna föräldrarna något extra fint. De önskade sig bland annat blöjor till sin lille son, som ska heta Alexander :-) Och vad passar bättre då än att ge dem en blöjtårta! :-)

Stort Varmt Grattis till de nyblivna föräldrarna och Lycka Till med lille Alexander! :)))