torsdag 28 januari 2010

Grattiskort med krackelering

Jag har gjort ett Grattiskort med krackelering på. Vill du veta hur jag gjorde kan du titta in till Kort i Fokus så får du veta mer.

Närbild på en krackelerad blomma.

Insidan.

söndag 24 januari 2010

Månadsutmaningen hos Kort i Fokus

Än är det inte försent att vara med i månadens utmaning hos Kort i Fokus.
Temat är RÖTT, VITT och GULD.
Så här blev mitt kort. Hur blev ditt? ;) För mer inspiration kan du kika in hos Kort i Fokus.


torsdag 21 januari 2010

Skissutmaning hos Cards of Maria

Jag har gjort ett kort utifrån en skissutmaning hos Cards of Maria. Det blev ett vänskapskort i brun-grön-turkosa färger. En rolig skiss! :)

söndag 17 januari 2010

Månadsutmaning hos Hobbyhuset

Jag är med i månadsutmaningen hos Hobbyhuset. Det är rosa/cerise som gäller. Jag valde att göra ett double pocket card i rosa/cerise nyanser. Mitt första kort i den modellen. Rolig att göra, så den blir det säkert fler av framöver. Jag tycker det är så kul med olika kortvikningar! :D



När jag ändå var igång så dekorerade jag insidan lite också, fast det inte ingår i tävlingen :)

lördag 16 januari 2010

Månadens utmaning hos Kort i Fokus

Den här månadens utmaning hos Kort i Fokus är ett kort med rött, vitt och guld på.
Så här blev mitt kort. Hur blev ditt!
Stommen är vitt akvarellpapper. Sedan har jag använt röd cardstock, vita halvpärlor, brads, blommor och guldband samt en liten kakservett. Det rutade pappret har jag gjort av vitt akvarellpapper som jag vikt i rutor och sedan chalkad med guld. Stämpeln är värmeembossad med guldembossingpulver.

fredag 15 januari 2010

3D-kort till Kort i Fokus

Kort i Fokus har tema 3-Dimensionellt nu. Det här kortet gjorde jag i ämnet.

Jag har använt fyra olika storlekar av spellbinders. Tejpade ihop dem med dubbelhäftande tejp utom mellan den blåa och den röda. Där satte jag 3D-kuddar för att få ett mellanrum för att stoppa in taggen. Chalkade dem med brunt samt runt det prickiga pappret. Sedan på med en snögubbe från Cards of Maria som jag stämplat med svart och värmeembossat med clearpulver. Snögubben är i tre lager. En grund. Sedan har jag klippt bort ringen på nästa och därefter har jag klippt ut bara halsduken. Alla tre lagren är fästade med 3D-kuddar. På hattbrättet och på kvasten har jag lagt på 3D-lack och på moroten 3D-lack som crackelerar. Till slut har jag använt glitterlim på snöflingorna och en del prickar på det blå pappret samt runt det ljusblå pappret som snögubben sitter på.



Här är en bild från sidan också så ser man bättre hur kortet är uppbyggt.

tisdag 12 januari 2010

Värmeljuskort i askmodell

Ett färgglatt kort som jag skickade till en förkyld vän med halstabletter i och en liten hälsning för att pigga upp henne lite. Det blev uppskattat! :)

lördag 9 januari 2010

Värmeljuskort, fast med ask

Här är ett till värmeljuskort, fast med ask som man kan lägga någon liten present i.

torsdag 7 januari 2010

Värmeljuskort

Så här blev mitt första ljuskort. Det var jätteroligt att göra, så sådana blir det fler av! Har redan gjort fler, men dom lägger jag inte in här i dag... :D

Grattiskort

Ett grattiskort i gröna nyanser.

Insidan fick också lite dekor.

måndag 4 januari 2010

Vil du vinna en Sizzix maskin?

Det vill jag! Kolla här vilken fin manskin som lottas ut!

Vill du veta mer? Klicka här så kommer du dit.

fredag 1 januari 2010

Månadens tema hos Kort I Fokus

God fortsättning på det nya året! :)

Månadens tema hos Kort i Fokus är 3D, torr- och värmeembossing, 3D-lack med mera. Kika in hos Kort i Fokus så får du veta mer :)

Det grönrutiga pappret har rivna kanter som är chalkade med brunt. Det brunrutiga pappret har jag vikt till av ett vitt akvarellpapper och sedan chalkat med brunt och satt fast med 3D-kuddar. Njut av livet-stämpeln är värmeembossad med grönt och sedan fastsatt med 3D-kuddar. Lite grön puncinella sticker fram under stämpeln. Några brads och blommor fick också vara med. Bradsen på blommorna har jag lagt på 3D-lack på.